• Lorem ipsum

Boeken

Toon:
Artikelcode KU-9789045218632
€15,00
op voorraad
Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met het kookboek Vuur van Steven Raichlen. Lees meer
€32,50
op voorraad
In hun kookboek Diner brengen Tine Lejeune, Barbara Serulus en Johanna Goyvaerts in meer dan 100 recepten verslag van een jaar lang koken voor vrienden en familie. Lees meer
€25,00
op voorraad
20 Belgische wijndomeinen als ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. Lees meer
€21,95
op voorraad
Van fantastische eetwinkels tot buitengewone locaties om buiten te dineren, van chique restaurants met Michelinsterren tot cafés met eenvoudige maar smakelijke lokale specialiteiten. Lees meer
€25,00
op voorraad
Close to nature van Mirjam Bleeker en Frank Visser is een edgy salontafelboek dat doet dromen van een leven in de ongerepte natuur, voor avonturiers en liefhebbers van bijzondere interieurs. Lees meer
Artikelcode CB-9789046823606
€28,00
op voorraad
Mangiamo! In dit kookboek van Anoinette Coops vind je de heerlijkste streekgerechten en ander lekkers uit de Italiaanse Veneto. Lees meer
€30,95
op voorraad
Met de bestseller Een jaar in de tuin van tuinexpert Ian Spence houd je het hele jaar je tuin in de beste conditie! Lees meer
€15,00
op voorraad
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je in het boek "Groots grillen op de gas-bbq" mee op een grootse kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Lees meer
€22,50
op voorraad
Met he kookboek "Elke dag gewoon gezond" wil foodblogger Karolien Olaerts ons dat duwtje in de rug geven dat we nodig hebben om met gezonde voeding aan de slag te gaan. Lees meer
€25,95
op voorraad
Het kookboek Kaneel & Kardemon is gewijd aan twee kruiden uit de Midden-Oostere keuken en de Joodse baktradities. Lees meer
Artikelcode CB-9789048852314
€25,00
op voorraad
In Mijn Ibiza geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Lees meer
Artikelcode CB-9789464040906
€30,00
op voorraad
In Zilt leren Annette van Ruitenburg, Ellen van Straten en Sabien Bosman je hoe je zelf zilte groenten kweekt en teelt, en – niet geheel onbelangrijk – wat je er allemaal mee kunt doen. Met meer dan 75 heerlijke en veelzijdige ziltegroentenrecepten. Lees meer
€31,95
op voorraad
In zijn eerste Engelstalige kookboek "Outdoor Cooking" illustreert de Duitse kampvuurkok Carsten Bothe wat er allemaal op open vuur kan worden bereid in Dutch Oven en Fire Skillet, Loaf Pan en co. Lees meer
€25,00
op voorraad
Caro Van Thuyne heeft het in haar nieuwste boek over een thema dat haar zeer dierbaar is: de natuur. Caro trok zich een hele tijd geleden terug uit het drukke leven van de stad en verhuisde naar het Houtland achter de Vlaamse kust. Lees meer
€25,00
op voorraad
Na het succes van hun boek België voor kinderen en hun baasjes komen de enige echte Dingenzoekers met een nieuwe bijbel voor al wie houdt van ontdekkingen in eigen land: Het boek voor ontdekkingsreizigers in België. Lees meer
Artikelcode CB-9789048863532
€35,00
op voorraad
In 'Een tafel vol' nodigt Meike Krüger je uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Spanje en Italië tot aan Mexico en Peru en van China en Thailand tot aan Georgië en Turkije. Lees meer
€32,50
op voorraad
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue, grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen worden. Lees meer
€25,95
op voorraad
Voor beginners en gevorderden, voor mensen met een lapje grond, (postzegel)tuintje of balkon. Van A tot Z leer je optimaal moestuinieren. Lees meer
€24,99
op voorraad
In ‘The Radiant Table’ staan natuurlijke en voedzame gerechten centraal. Morgane wil de lezer inspireren en duidelijk maken dat plantaardig eten niet saai hoeft te zijn. Lees meer
€24,99
op voorraad
Voor het fleurige vervolg op The Radiant Table schreef Morgane, oprichtster van het tableware merk Ceremony en bekend van de plantaardige foodblog Humbly By Morgane, een kookboek dat veel meer biedt dan enkel recepten. Lees meer
€27,50
op voorraad
Na de succesvolle Nooit Meer Diëten- en Fast Food-reeksen komt bestsellerauteur en Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige Sandra Bekkari met een nieuw concept: Framily Food. Lees meer
€23,50
op voorraad
In ‘Slimme eenpersoonsmaaltijden’ geeft Sam Stern recepten die geschikt zijn voor één persoon, zonder dat je restjes hoeft weg te gooien. Lees meer
€24,95
op voorraad
Na het succes van het Bierwandelboek is er nu ook 'een verfrissende manier om door België te fietsen'.  Lees meer
€27,50
op voorraad
Met ‘Lang leve(n) gezond’ brengt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl hielp. Lees meer
Toon: