- Lorem ipsum
Scanpan
Scanpan
Deens vakmanschap sinds 1956
Al meer dan 60 jaar inspireert SCANPAN de liefde voor eten in de keuken: vanaf het moment dat de eerste pan werd gegoten in 1956, bijna per ongeluk, tot op de dag van vandaag, zowel professioneel als voor de amateurkok.
Lokale productie in Denemarken
Een traditie gemaakt door ervaren mensenhanden. Dat is het in een notendop. Met diepe wortels in traditionele ambachtelijke technieken, levert SCANPAN handgemaakt keukengerei over de hele wereld. Direct vanuit hun eigen fabriek in Denemarken.
Gerecycleerd aluminium wordt gesmolten en met de hand in een mal gegoten, waarna de pan of steelpan met 250 ton druk onder druk wordt gegoten. Deze unieke giettechniek zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor het keukengerei een genot is om mee te werken in de keuken.
Hoge kwaliteit en normen zijn niet vanzelfsprekend: hiervoor is menselijke ervaring en deskundigheid vereist. Veel van de teams die in de productiehal van SCANPAN werken, werken hier al 20 jaar en hebben daarom waardevolle ervaring en inzicht in de productiemethoden en kwaliteitscontrole.
Milieuvriendelijk keukengerei
Bij SCANPAN streven we ernaar om het verschil te maken - in de keuken en voor het milieu. Zoals wij het zien, verdient goed voedsel kwaliteitsgereedschap dat gemaakt is met dezelfde toewijding, respect en zorg die we betrachten bij het produceren en verwerken van ons voedsel. Dit betekent dat al onze gegoten aluminium producten zijn gemaakt van milieuvriendelijk hergebruikt aluminium in onze fabriek, waar we alle fasen van het productieproces beheersen.