Het lekkerste huisgemaakt brood met de broodstolp Grand Cru van Emile Henry. Lees meer
Brood kneden is de tijd nemen om authentieke gebaren te herontdekken. De streling van het meel, het gewicht van het deeg, de geur van de gist... verheerlijken de vreugde van het maken van ronde en gulle zelfgemaakte broden met je handen.
Het geheim van luchtige broden met een gouden, knapperige korst ligt in het bakproces. Gemaakt van vuurvaste keramiek, verspreidt de broodklok de warmte zacht en gelijkmatig rond uw deeg, onder gecontroleerde vochtigheidsomstandigheden, zoals die van een traditionele steenoven.
Wat de praktische kant betreft, zijn de groeven in de bodem aangebracht om te voorkomen dat kleverig deeg blijft kleven, en een handvat aan de cloche om hem gemakkelijk te kunnen hanteren, zelfs wanneer hij heet is. Met zijn gulle rondingen is de broodstolp een prachtig object dat elke dag zijn plaats heeft in de keuken, om uw huis te parfumeren met de onweerstaanbare geur van brood dat net uit de oven komt.
Eigenschappen
- maximale temperatuur: 270°C
- minimale temperatuur: - 20°C
Materiaal | keramiek |
Afmetingen | W 34 x D 34 x H 16,5 cm |
Respect voor mens, natuur en milieu | keramiek
Lokale productie, gemaakt in Frankrijk |
Onderhoudsvoorschriften | vaatwasbestendig |