Elixir de Roulers wordt al meer dan een eeuw in Roeselare gemaakt. We mogen best trots zijn op deze Roeselaarse digestief! Lees meer
Sinds zes generaties is de familie Vyncke-Daels trouw aan het recept van haar voorzaat René Vyncke-Daels, meester distilleerder en uitvinder van Elixir de Roulers.
In 2011 werd deze pittige planten- en kruidenlikeur, die al méér dan een Eeuw ambachtelijk wordt gemaakt in Roeselare, als eerste Elixir van het land vereerd met het label Streekproduct.be.
Haal dit trotse, streekeigen digestief in huis voor de winter en serveer met "lukken", de bekende West-Vlaamse boterwafel.
Serveer Elixir de Roulers op ijs met thijm en venkel zoals Sofie Dumont of verras in een mix met ijsblokjes, 2 kwartjes limoen, 2 schijfjes citroen, een takje verse munt en Fever Tree Ginger Ale in een tumblerglas.
- Inhoud fles 50 cl
- alcoholpercentage 37%